28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • У Житомирі вогнеборці врятували від знищення житловий будинок на 8 господарів

У Житомирі вогнеборці врятували від знищення житловий будинок на 8 господарів

  • 23 червня, 2021 13:22
Вночі 23 червня у Житомирі сталася пожежа в одноповерховому житловому будинку на 8 господарів. Мешканці самостійно покинули свої квартири ще до приїзду вогнеборців.

Про це повідомляє управління Державної служби України з НС у Житомирській області.
 

"23 червня о 01:08 за екстреним номером «101» надійшло повідомлення про пожежу в одноповерховому житловому будинку на 8 господарів. По прибуттю з’ясувалось, що з-під покрівлі та вікон будинку виходить дим. Осередок займання був виявлений в коридорі загального користування – там горів диван. Крім того, полум’я вже перекинулось на оздоблення стін коридору, що були оббиті пінопластом, це відповідно створювало додаткове пожежне навантаження", – інформують рятувальники.


Вогнеборці гасили пожежу та намагалися захистити від вогню сусідні квартири. Їм довелося залучити ще одне відділення рятувальників для підвозу води. Пожежу ліквідували о 02:31.

Вогонь знищив домашнє майно та оздоблення коридору на площі 100 квадратних метрів. Від високої температури пошкодилися двері в квартири.

Ймовірна причина займання – потрапляння джерела загоряння на горючий матеріал. Остаточні обставини наразі з'ясовують фахівці.
Поділитись

Новини по темі: