19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У центрі Житомира чоловік кидався на перехожих з ножем: поліція оголосила йому підозру

У центрі Житомира чоловік кидався на перехожих з ножем: поліція оголосила йому підозру

  • 22 червня, 2021 14:13
У Житомирі на вулиці Михайлівській перехожі затримали і передали поліції неадекватного чоловіка, який погрожував містянам ножем і намагався задушити песика. Інцидент стався 18 червня, неадеквату поліція оголосила підозру.
 

"Чоловік чіплявся до перехожих, ображав людей нецензурною лайкою, а на зауваження реагував погрозами та демонстрацією ножа", – повідомляє поліція.


За цим фактом було відкрито кримінальне провадження та нині оголошено про підозру у вчиненні кримінального діяння, передбаченого ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.



Також повідомляється, що 47-річний чоловік уже неодноразово потрапляв у поле зору поліції за адміністративні та кримінальні правопорушення.

Нині у суді розглядається обвинувачення щодо учинення ним крадіжки з домогосподарства у с. Високій Печі Житомирського району. Окрім того, відносно підозрюваного поліцейські неодноразово складали адміністративні матеріали за розпивання алкогольних напоїв або появу у п’яному вигляді  у громадських місцях (ст. 178) та дрібне хуліганство (ст. 173) КУпАП.

Як стало відомо "Журналу Житомира", мова йде про ту саму людину, яку в лютому 2021 року силою виштовхали з магазину в середмісті. Тоді інцидент викликав резонанс в соцмережах і люди встали на захист чоловіка.
Поділитись

Новини по темі: