26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У селі під Житомиром чоловік зарізав пенсіонерку та ледь не вбив її родичів

У селі під Житомиром чоловік зарізав пенсіонерку та ледь не вбив її родичів

  • 8 червня, 2021 12:02
У селі Сінгури Житомирського району чоловік ножем зарізав 67-річну жінку, а дочці та зятеві загиблої завдав ножових поранень у груди. Як повідомили "Журналу Житомира" в поліції, різник із місця події втік, його розшукали аж у сусідній Вінницькій області.
 

"Подія сталась пізно увечері 5 червня у с. Сінгурах Житомирського району. Близько 23 години до поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що в одному з будинків констатовано смерть 67-річної господарки. Також в оселі знаходились поранені 38-річна донька загиблої та 45-річний чоловік. При огляді на тілі загиблої жінки експерти виявили поранення гострим предметом у грудну клітину, від якого, за висновком фахівців, і настала смерть", – інформує поліція Житомирської області.


Чоловіка та його дружину з колото-різаними ранами медики госпіталізували до лікарні.

Особу підозрюваного оперативники встановили швидко. Це 55-річний односелець потерпілих. Однак ні за місцем проживання, ні у людей з найближчого кола спілкування його не було. 

6 червня вінницькі поліцейські за орієнтуванням житомирських колег затримали підозрюваного на залізничному вокзалі у м. Могилів-Подільський. Наразі його передали житомирським поліцейським.
 

"Про чоловіка відомо, що раніше він уже потрапляв у поле зору поліцейських та навіть був засуджений у 2019 до умовного терміну виконання покарання за незаконне зберігання боєприпасів. Навесні 2021 з його оселі поліцейські знову вилучили саморобну гранату. Нині, після необхідних процесуальних дій, вирішується питання про оголошення йому за цим фактом підозри", – розповіли правоохоронці.


У поліції з’ясовують мотиви вбивства і проводять досудове розслідування за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) та ст. 15 (Замах на кримінальне правопорушення), ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України. За чинним законодавством чоловікові загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.
 
Поділитись

Новини по темі: