24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • З квартири житомирянин правоохоронці вилучили зброю та наркотики. ФОТО

З квартири житомирянин правоохоронці вилучили зброю та наркотики. ФОТО

  • 4 червня, 2021 11:46
3 червня в одній з житомирських квартир правоохоронці провели обшуки: з помешкання вилучили наркотичні засоби, психотропні речовини та зброю.

Як розповіли "ЖЖ" в прокуратурі, обшуки проводили в рамках розслідування кримінального провадження за фактом незаконного виготовлення, придбання та зберігання наркотичних засобів.
 

"У четвер, 3 червня, у межах досудового розслідування, за участю правоохоронців Житомирського райуправління поліції та Управління боротьби з наркозлочинністю в області ДБН Нацполіції України за місцем проживання фігуранта справи проведено санкціонований обшук. Під час обшуку у квартирі багатоповерхового житлового будинку виявлено та вилучено наркотичні засоби та прекурсори, приладдя та компоненти, призначені для їх виготовлення (колби, 6 одиниць міні-лабораторій, шприци, головки маку, кислоти, лампи для вирощування коноплі, скельця з нашаруванням білої речовини, 5,24 г канабісу тощо)", – інформує відомство.


За даними слідства, до виготовлення наркотичних засобів та психотропних речовин причетний 35-річний житель Житомира, неодноразово судимий за скоєння крадіжок.

Також у фігуранта справи вилучили холодну зброю та пістолети.

Наразі триває досудове розслідування, встановлюються обставини скоєння злочину та причетність до нього інших осіб.

"Вирішується питання щодо призначення експертиз вилучених матеріалів, речовин та зброї", – додає прокуратура.









Фото: прокуратура
Поділитись

Новини по темі: