27 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Інспекція з благоустрою не може прибрати незаконні встановлені кіоски, бо власники звернулися до суду

Інспекція з благоустрою не може прибрати незаконні встановлені кіоски, бо власники звернулися до суду

  • 1 червня, 2021 11:33
В березні 2021 року виконавчий комітет затвердив перелік з тимчасових споруд, які були встановлені самовільно і підлягають демонтажу. Сьогодні частина з них досі працює.

Як повідомляв «Журнал Житомира», йшлося про МАФи біля Житнього ринку, у Гдропарку та парку Гагаріна, на вулицях Князів Острозьких і Київській. 

Представники Інспекції з благоустрою в коментарі виданню Житомир інфо повідомили, що ще у березні надіслали приписи власникам споруд, щоб ті демонтували їх, а у відповідь деякі підприємці звернулися до суду.

Загалом із 15 кіосків залишилося демонтувати 8. У цей перелік входить ще один МАФ на Вітрука, 9.

«Князів Острозьких, 81 та Вітрука, 9 – це два великих об'єкти, які були зроблені з фундаменту, тобто вони не привезені й не поставлені, щоб можна було під'їхати взяти кран чи маніпулятор і забрати, демонтувати. Ми зараз повідомили в поліцію і якщо не на цьому, то на наступному тижні будемо приступати, бо без поліції ці об'єкти взяти не можемо. Ми готуємося до цих і, крім того, залишились недемонтовані (за адресою) Житній ринок, 1. Там їх 6 об'єктів. Всі вони (власники) подали до суду, і є судове провадження Житомирського окружного адміністративного суду і забезпечено позов, тобто вони просять поки не демонтовувати, і справа на розгляді. Так само по всіх МАФах, які на Житньому ринку», – розповідає Наталія Павлюк, заступниця начальника КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» міської ради.
Поділитись

Новини по темі: