20 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Житомирянин підірвав соцмережі, пропливши на гідроциклі вулицями міста

  • 1 червня, 2021 9:58
Ролик з хлопцем на гідроциклі посеред вулиці в Житомирі став хітом в Україні – загалом більше мільйона переглядів. Відео поширювали соцмережами, показали у телевізійних новинах, обговорювали на радіо. 

Героєм відео став житомирянин Віталій Загурський. В коментарі "Суспільному" хлопець розповів, що ідея проїхатися після зливи вулицями міста на гідроциклі назрівала давно. З підтримкою друзів її вдалося реалізувати.
 

"Друзі подзвонили мені зранку, а я ще спав, – розповідає Віталій. – Кажуть, поїхали. Я й погодився".


Привезли гідроцикл на вулицю Покровську на позашляховику. Коли спустили на воду, був ризик пошкодити техніку.
 

"Машини там не могли проїхати. Ми приїхали, подивилися, чи нікому заважати не будемо. Це – екстремальний гідроцикл, на якому можна кататися де завгодно. Я так і зробив. Йому потрібно 50 сантиметрів води. Цього було достатньо, щоб там покататися", – розповів житомирянин.


Фото: Віталій Загурський / Суспільне


"Весело було, ніхто не сердився. Люди підтримували, знімали відео, махали нам руками. Там ще хлопці були на матраці, теж молодці", – додав друг Віталія, Кирило Поспєлов.

Аби мати право керувати гідроциклом, потрібні відповідні документи.

"Гідроцикл МРЕО не реєструє. Лише у водному господарстві можна отримати документи. Але вони потрібні там, де є водна поліція", – зазначив Віталій Загурський.
 
Поділитись

Новини по темі: