20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • П'яний водій збив хлопчика і поїхав з місця ДТП: лікарі борються за життя дитини

П'яний водій збив хлопчика і поїхав з місця ДТП: лікарі борються за життя дитини

  • 27 травня, 2021 11:58
У Житомирській області п'яний водій легковика збив на узбіччі дороги 8-річного хлопчика і втік з місця ДТП. Аварія сталася ввечері 26 травня у смт Хорошів. Про це "Журналу Житомира" повідомили в ГУ Нацполіції Житомирської області.

"Попередньо, водій автомобіля Peugeot 207, 31-річний місцевий житель, рухаючись вулицею селища, вчинив наїзд на 8-річного школяра, який ішов по краю дороги. Після ДТП водій поїхав з місця події", – інформує ГУНП.

Травмованого хлопчика госпіталізували до реанімаційного відділення Житомирської обласної дитячої лікарні. Медики борються за його життя.

Поліцейські тим часом встановили особу водія-учасника ДТП та вилучили з його домоволодіння автівку. З'ясувалося, що чоловік перебував за кермом у стані алкогольного сп'яніння.
 

"Відомо, що раніше правоохоронці вже фіксували факт перебування за кермом у стані сп’яніння 31-річного чоловіка. Судом його було позбавлено права керування транспортними засобами. Нині ж під час освідування щодо стану сп’яніння з’ясувалось, що чоловік теж вживав спиртне (3,08 проміле)", – розповіли правоохоронці.


Водія, причетного до ДТП, поліцейські затримали. Триває з’ясування всіх причин та обставин події.
Поділитись

Новини по темі: