26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Житомирянин прийшов на ринок придбати телефон, однак залишився без грошей і гаджета

Житомирянин прийшов на ринок придбати телефон, однак залишився без грошей і гаджета

  • 21 травня, 2021 10:28
Житомирянин знайшов в інтернеті оголошення про продаж телефону, зустрівся з продавцем, перерахував кошти, але гаджет так і не отримав – продавець його відібрав та втік з грошима. Подія трапилася днями на території одного з житомирських ринків. 
 

"Чоловік розповів, що прийшов на один із ринків обласного центру на домовлену через інтернет-оголошення зустріч із продавцем мобільного телефону. Після короткого спілкування він перерахував останньому гроші на картку, проте той раптом змінив свої наміри і почав вимагати товар назад", – розповідають поліцейські.


Погрожуючи ножем, чоловік відібрав щойно проданий мобільник і втік.
 
Правоохоронці переглянули записи камер відеоспостереження та провели інші слідчо-розшукові заходи, у результаті яких встановили особу нападника – 23-річний житель Житомира. Правоохоронці з’ясували місцезнаходження чоловіка в одному з готельних комплексів Житомира і доставили до Житомирського райуправління поліції.

Відомо, що за вчинення майнових злочинів він уже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. 

Досудове розслідування триває за ст. 187 (Розбій) КК України. Поліцейські мають обґрунтовані підозри щодо причетності чоловіка до інших злодіянь у Житомирі.
Поділитись

Новини по темі: