29 березня, 2024
Ми в соцмережах

Дорожники з 18 травня перекриють частину траси Житомир–Чернівці: схема об'їзду

  • 11 травня, 2021 16:57
З 18 травня на автодорозі Н-03 Житомир – Чернівці рух у напрямку Чуднів – Любар буде повністю перекритий. Про це попереджує Служба автомобільних доріг у Житомирській області.
 

"Просимо вибачення за тимчасові незручності, у зв’язку з реконструкцією ділянки автомобільної дороги Н-03 Житомир – Чернівці км 58+000 – 62+200 та будівництва двох штучних споруд на км 57+058 та 59+573 рух транспорту буде здійснюватись лише по схемі об’їзду", – йдеться у повідомленні.


"Рух через село Кілки буде тимчасово закритий, в місцях проведення ремонту буде проводитись влаштування насипів нового земляного полотна", – додають дорожники.

Затверджена схема об'їзду передбачає рух через населені пункти: Вільшанка, Карпівці, Троща.



Зокрема, якщо ви рухаєтеся з боку Хмельницького у напрямку Житомира, то в смт Любар повертайте на дорогу Н-02 в напрямку Білої Церкви (там розміщені інформаційне пано). В районі села Краснопіль повертайте наліво та рухайтеся на північ через Трощу, Карпівці, Вільшанку.

Якщо їдете з Житомира на Вільшанку – поверніть на виїзді з Чуднова. Або ж одразу їдьте з Житомира дорогою М-21 у напрямку Бердичева та повертайте в бік Хмельницького на дорогу Р-31. 

САД нагадала, що на 6-ти ділянках автодороги Н-03 Житомир – Чернівці у Житомирській області тривають роботи з капітального ремонту та реконструкції дорожнього покриття. Загальна протяжність: більше 30-ти кілометрів.
Поділитись

Новини по темі: