16 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Двоє підлітків заради розваги підпалювали на Польовій сміттєві баки та дитячі майданчики. ВІДЕО

Двоє підлітків заради розваги підпалювали на Польовій сміттєві баки та дитячі майданчики. ВІДЕО

  • 26 квітня, 2021 16:44
У Житомирі правоохоронці затримали двох хлопців, які декілька тижнів підпалювали на Польовій сміттєві баки та дитячі майданчики. Як повідомили "Журналу Житомира" у поліції Житомирської області, підлітки влаштовували підпали заради розваги.
 

"Упродовж тривалого часу до поліції надходили повідомлення комунальних закладів про загоряння сміття у баках і їх пошкодження у дворах багатоквартирних будинків у Житомирі. У ніч з 24 на 25 квітня у мікрорайоні Польової поліцейські припинили спробу чергового підпалу сміттєвого бака у дворі багатоповерхівки. Правоохоронці помітили, як двоє молодиків спочатку накидали у бак папір, а потім кинули туди автомобільну шину та вже збирались підпалити", – інформує поліція.


Викритими у протиправних діяннях виявились двоє житомирян, 16-ти та 17-ти років. Їх доставили до районного управління поліції Житомира. Про подію сповістили батьків.  

Під час спілкування із поліцейськими парубки визнали свою причетність до низки подібних випадків. За словами хлопців, у такий спосіб вони розважались уже не один місяць. Також з’ясувалось, що вони причетні і до підпалу ігрового комплексу дитячого майданчика у мікрорайоні Польової на початку квітня. 
 

Нині перевіряється інформація про причетність парубків і до інших аналогічних правопорушень. Поліція проводить необхідні слідчі дії у рамках попередньої правової кваліфікації за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) КК України.  
Поділитись

Новини по темі: