25 квітня, 2024
Ми в соцмережах

До кінця року в Житомирській області реконструюють 250 км доріг – Бунечко

  • 22 квітня, 2021 17:50
У Житомирському районі в рамках програми "Велике будівництво" триває капітальний ремонт дороги між селами Кам’янка та Вільськ. 22 квітня під час пресбрифінгу голова ОДА розповів про реалізацію на Житомирщині інших об’єктів дорожнього будівництва.

"Цьогоріч ми підійшли до формування переліку доріг у тісній співпраці з народними та обласними депутатами Житомирщини. Вони як представники громад, що їх обрали, безпосередньо брали участь у визначенні пріоритетних ділянок для ремонту серед наданих місцевою владою проєктів", – сказав Віталій Бунечко.

За інформацією ОДА, на 2021 рік у рамках програми Президента до реалізації заплановано 29 місцевих об’єктів дорожнього будівництва загальною протяжністю 83,4 км та 48 об’єктів державного значення загальною протяжністю 174 км. 

Загалом за цей рік буде побудовано та реконструйовано майже 250 кілометрів доріг, що пролягають в 31 громаді області.
 

"Також за рахунок залишків минулорічної субвенції у розмірі понад 100 мільйонів гривень планується завершити 3 об’єкти, один із яких – це довгоочікуваний капітальний ремонт автомобільної дороги "Вільськ-Кам’янка", яка надасть можливість забезпечити належного сполучення між Оліївською та Житомирською територіальними громадами", – додав Віталій Бунечко.


У Житомирській області за 2020 рік було влаштовано нове асфальтобетонне покриття на 187 км доріг. Вартість усіх виконаних ремонтних робіт по місцевим дорогам становила 1,3 мільярди гривень.



Поділитись

Новини по темі: