23 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • На Житомирщині чоловіка не впустили в караоке і він «замінував» розважальний комплекс

На Житомирщині чоловіка не впустили в караоке і він «замінував» розважальний комплекс

  • 19 квітня, 2021 11:29
Поліція міста Коростишів отримала повідомлення про замінування одного із закладів відпочинку. На щастя, вказана інформація виявилась хибною: "заклав вибухівку" у закладі п'яний чоловік. Про це "Журналу Житомира" повідомило Головне управління Національної поліції в Житомирській області.
 

"Тривожне повідомлення на спецлінію 102 надійшло 17 березня близько 1:45 год. Невідомий чоловік сповістив, що у приміщенні одного із комплексів відпочинку Коростишева закладено вибухівку. Поліцейські належним чином зафіксували відомості. На місці події було з’ясовано, що заклад тимчасово не працює у зв’язку із карантинними обмеженнями, однак у приміщенні готелю цього ж комплексу знаходились люди", – йдеться у повідомленні.


Мешканців, працівників закладу і жителів найближчого приватного сектору правоохоронці евакуювали. Фахівці вибухотехнічної служби перевірили приміщення закладу та навколишню територію. Повідомлення виявилось хибним, жодної небезпеки для людей виявлено не було. 

У той же час поліцейські працювали над встановленням автора анонімної заяви. 
 

"Від працівників комплексу ми дізнались, що тієї ночі до них заходив чоловік, який перебував у нетверезому стані і вимагав караоке-розваг у непрацюючому ресторані. Отримавши відмову, відвідувач вийшов за межі комплексу і, ймовірно, подзвонив на 102", – розповів начальник Коростишівського відділу поліції Вадим Жикевич.


Уже за годину особу підозрюваного правоохоронці встановили та розшукали його за місцем тимчасового мешкання в одному із гуртожитків міста. 

"На момент прибуття поліцейських 37-річний чоловік перебував у нетверезому стані. У ході огляду з його кімнати були вилучені докази вчинення протиправного діяння. Досудове розслідування триває за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) КК України", – додали в поліції. 

Мотиви, з яких чоловік повідомив про "замінування", наразі з’ясовуються. За подібні протиправні дії передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком від 2 до 6 років.
Поділитись

Новини по темі: