25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Доступне житло для освітян і медиків Житомира побудує компанія Розенблатів

Доступне житло для освітян і медиків Житомира побудує компанія Розенблатів

  • 15 квітня, 2021 13:29
  • 1
Виконавчий комітет Житомирської міськради визначив підрядника, що займеться будівництвом доступного житла в місті. Будинок з житлом для освітян та медиків в провулку Червоному, 41-а побудує «Фаворит ОПТ».

«Цим рішенням також затверджено проєкт договору про організацію будівництва частки доступного житла в багатоповерховому житловому будинку на провулку Червоному, 41-а в місті Житомирі для її подальшої передачі у власність освітнім та медичним працівникам житомирської громади», – інформує міська рада.

Багатоповерховий будинок мають збудувати протягом 3 років.
 

«Відбувся конкурс на визначення замовника будівництва  - соціальне житло для освітян та медичних працівників, переможцем конкурсу визнано ДП «Фаворит ОПТ». Згідно з конкурсом вони повинні надати житло вартістю 5815 грн за кв. м., площею 3505 кв. м», - каже В’ячеслав Глазунов, начальник управління капітального будівництва міської ради.


Конкурс з визначення забудовника для будівництва на провулку Червоному, 41-а відбувся 31 березня. Участь у конкурсі надійшла лише від ДП «Фаворит ОПТ». Нагадаємо, власниками компанії є депутатка Житомирської міської ради Олена Розенблат та дружина її брата, екснардепа Борислава Розенблата - Жанна Розенблат.

Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Igor
15 квітня, 2021 14:42:12

А готель Житомир вже майже побудували? http://zhzh.info/news/2019-12-19-41760