20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Доставка наркотиків за ґрати: на Житомирщині затримали ділків, що торгували у колонії метадоном і «метом»

Доставка наркотиків за ґрати: на Житомирщині затримали ділків, що торгували у колонії метадоном і «метом»

  • 9 квітня, 2021 17:19
Оперативники управління боротьби з наркозлочинністю в Житомирській області провели спецоперацію з викриття злочинної групи, яка налагодила наркобізнес на території Коростенської виправної колонії.

"Відомо, що до злочину причетні двоє засуджених віком 34-х та 37-ми років, які наразі відбувають покарання у місцях позбавлення волі за вчинення особливо тяжкого злочину та за наркозлочини. Вони безпосередньо отримували від інших учасників угруповання пакунки з наркотиками шляхом так званих "перекидів" через стіни установи. У подальшому вони за окрему плату розповсюджували їх серед інших ув’язнених. Клієнти переводили гроші на банківський рахунок одного з учасників групи, які потім він надсилав організаторці", – повідомили "Журналу Житомира" у поліції Житомирської області.

Правоохоронці провели санкціоновані обшуки у приміщенні виправної колонії у безпосередніх фігурантів. У результаті вилучили згортки з метадоном і амфетаміном, а також записи з "чорновою" бухгалтерією.

Також у поліції наголошують, що зловмисники входили до складу злочинної групи, організаторку якої затримали наприкінці березня.

На даний час триває подальше досудове розслідування. За збут наркотичних засобів передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років.
 
Поділитись

Новини по темі: