29 березня, 2024
Ми в соцмережах

На Житомирщині за 9 млн грн побудували чергову амбулаторію сімейної медицини. ФОТО

  • 9 квітня, 2021 8:57
В Краснопільській громаді Бердичівського району відкрили амбулаторію загальної практики сімейної медицини. Це вже 10-й подібний медичний заклад на Житомирщині.

За інформацією голови Житомирської ОДА, амбулаторія обслуговуватиме майже 4 тисяч жителів громади.
 

"В новій амбулаторії створені саме умови для надання якісної первинної допомоги, тут враховані сучасні вимоги до приміщень та медичного й діагностичного обладнання. Нова амбулаторія буде обслуговувати майже 4 тисяч жителів Краснопільської громади, зокрема із Краснополя, Безпечного, Мотрунків, Носівки, Поштового та інших. Потрібно сказати, що новозбудована амбулаторія стала правонаступницею закладу, який розташовувався поруч і обслуговував жителів більш ніж 50 років", – повідомив Віталій Бунечко.




На будівництво медичного закладу витратили 9 млн гривень.

"Цей медичний заклад вчергове став прикладом злагодженої співпраці державної, обласної та місцевої влади, адже загальна вартість об’єкту становила майже 9 мільйонів гривень, з яких 10% склало співфінансування з боку громади", – додав Бунечко.

За рахунок субвенції також придбали вкрай необхідний службовий автомобіль, на якому сімейні лікарі зможуть здійснювати виїзди в інші населені пункти громади.

Нагадаємо, при будівництві двох амбулаторій в Радомишльському районі виявили розкрадання на суму понад 2,5 млн гривень.















Поділитись

Новини по темі: