29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • У Житомирі п'яний водій Volkswagen протаранив автівку Mazda і та збила пішохода

У Житомирі п'яний водій Volkswagen протаранив автівку Mazda і та збила пішохода

  • 25 березня, 2021 11:19
У Житомирі п'яний водій за кермом Volkswagen Caddy врізався у автівку Mazda і та за інерцією збила пішохода. Дорожньо-транспортна пригода сталася 24 березня на вул. Чуднівській біля Житомирської політехніки. Про це "Журналу Житомира" повідомили у ГУ Нацполіції Житомирської області.
 

"Попередньо, водій автомобіля Volkswagen Caddy, 56-річний житомирянин, рухаючись зі сторони с. Тетерівки у напрямку майдану Соборного, здійснив зіткнення з автомобілем Mazda Mx-3 під керуванням 31-річного жителя обласного центру, який у цей час стояв попереду, пропускаючи пішоходів на пішохідному переході. Унаслідок зіткнення автомобіль Mazda за інерцією здійснив наїзд на пішохода, 19-річного жителя м. Андрушівки", – зазначають правоохоронці.




Хлопця, а також 27-річну пасажирку автомобіля Mazda, які отримали травми, доставили до лікарні та надали необхідну медичну допомогу. Обом призначили лікування без госпіталізації.

За медичним висновком водій Volkswagen перебував у стані алкогольного сп’яніння. 

"Патрульні поліцейські склали відносно нього протокол про адміністративне правопорушення за ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) КУпАП", – додали в поліції.

Нагадаємо, з 17 березня в Україні значно збільшилися штрафи за керування транспортним засобом в стані сп'яніння. 
Поділитись

Новини по темі: