20 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Дорожники відновили будівельні роботи на мосту, через який селяни влаштовували акції протесту

  • 19 березня, 2021 9:35
У Житомирській області відновили роботи з капітального ремонту мосту через річку Случ на автомобільній дорозі регіонального значення Р-49 Васьковичі – Шепетівка. Про це інформує Служба автомобільних доріг у Житомирській області.
 

"Проводяться роботи із зв’язування шарів арматури для досягнення відповідної несучої здатності та влаштування опалубки. Підрядник: "SP.ZO.O.Mast – Bud". На час ремонту об’їзд здійснюється згідно із затвердженою схемою", – повідомляє САД.


Дорожники зазначають, що крім оновлення мосту, вже укладено угоду на проведення капітального ремонту шляху Р-49 між селами Чижівка та Наталівка.

Нагадаємо, 23 лютого жителі села Чижівка, що були незадоволені темпами реконструкції мосту, перекривали автотрасу Київ-Чоп.
 

Що відомо про реконструкцію мосту


Штучна споруда, довжиною понад 100 метрів, знаходиться на шляху Р-49 Васьковичі – Шепетівка. Її капітально не ремонтували від моменту побудови – 1953 року.

Реконструкцію розпочали в липні 2020 року. Тендер на проведення робіт виграла польська компанія SP.Z O.O.Mast-Bud. Вартість робіт – 40,5 млн грн.

В січні 2021 року роботи на об'єкті зупинились. Підрядник заявив про проблеми з фінансуванням. За умови відновлення фінансування підрядник обіцяв, що об’єкт здадуть до 20 травня. 

Цікаво, що за умовами тендеру підрядник мав виконати всі роботи до кінця 2021 року.
Поділитись

Новини по темі: