26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • «Вдало» скоротив дорогу: рятувальники витягли чоловіка, який провалився під лід

«Вдало» скоротив дорогу: рятувальники витягли чоловіка, який провалився під лід

  • 17 березня, 2021 16:23
У смт Черняхів Житомирської чоловік вирішив скоротити шлях і пройти через водойму, проте провалився під лід. Через те, що лід уже занадто тонкий, ніхто з очевидців самотужки не наважився йти чоловікові на поміч. На місце події викликали рятувальників.

Про це "Журналу Житомира" повідомили в Управлінні Державної служби України з НС у Житомирській області.
 

"Рятувальники, які прибули до місця виклику встановили, що на замерзлій водоймі за 130 м від берега, у проломі знаходиться людина. Один з бійців ДСНС із рятувальною мотузкою повзком вирушив на порятунок потопаючого. З берега його страхували колеги. Потопаючий тримався у проломі за край крижини і вже добряче тремтів від холоду. Рятувальник ухопив переляканого чоловіка, підняв з пролому та обв’язав мотузкою. Після чого, вони вже разом повзком повернулися на берег", – розповідають рятувальники. 


На березі бійці ДСНС зняли з врятованого мокрий одяг та обгорнули в свої бойовки. Викликані медики надали першу допомогу та госпіталізували чоловіка до лікарні.

Зі слів врятованого, він хотів скоротити шлях через водойму, перейшовши її по льоду. Кілька разів подібна спроба була вдалою, але цього разу ледь не коштувала йому життя.
Поділитись

Новини по темі: