24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Водій Audi демонстративно, на очах у інспекторів, продовжив вживати алкоголь

Водій Audi демонстративно, на очах у інспекторів, продовжив вживати алкоголь

  • 10 березня, 2021 13:09

9 березня на вулиці Вітрука в Житомирі патрульні зупинили автомобіль, у водія якого запідозрили стан алкогольного сп’яніння. Чоловік проходити освідування відмовився, натомість демонстративно продовжив вживати алкоголь у присутності інспекторів. Про це «Журналу Житомира» повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«9 березня на вулиці Вітрука інспектори патрульної поліції спільно з працівниками ГУНП Житомирської області зупинили автомобіль Audi. Коли ж патрульні поспілкувались з водієм транспортного засобу, то виявили в чоловіка ознаки алкогольного сп‘яніння. Поліцейські запропонували громадянину пройти освідування на стан алкогольного сп'яніння, проте водій відмовився від перевірки та продовжив вживати алкогольні напої в присутності інспекторів», - йдеться у повідомленні.

На водія автомобіля Audi патрульні поліцейські склали протокол за ч. 4 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані алкогольного, наркотичного або іншого сп'яніння) та винесли адміністративну постанову за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування) КУпАП.

Поділитись

Новини по темі: