19 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Рівень води в одному з житомирських водосховищ піднявся на 3 метри

Рівень води в одному з житомирських водосховищ піднявся на 3 метри

  • 2 березня, 2021 16:37
  • 1
За останні 1,5 місяці завдяки снігопадам рівень води в Денишівському водосховищі виріс на 3 м. Про це 2 березня розповіли в КП "Житомирводоканал".

Комунальники наголошують, що на сьогодні водосховище наповнене майже повністю.
 

"Багатьох наших споживачів цікавить, як складається ситуація із наповненням наших водосховищ. Так-от, маємо для вас хороші новини: рівень Денишівського водосховища, яке є акумулюючим, продовжує зростати. І цьогоріч він є вищим, ніж в аналогічний минулорічний період. Станом на 2 березня він становить 204,8 м над рівнем моря супроти минулорічних 203,3 м", – інформує водоканал.




У водосховищі Відсічне ситуація дещо гірша: до повного об'єму рівень води має піднятися ще на 1 м.

Нагадаємо, водосховища Відсічне та Денишівське – джерела питного водопостачання міста Житомир. Денишівське водосховище акумулює запас води, а з Відсічного здійснюється забір.

В останні роки через засушливі зими існує загроза погодинної подачі води в Житомирі.
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Николай Муж
3 березня, 2021 9:29:58

В прошлом году ныли, что воду подавать будут по часам, в этом обнадеживают, а тариф никого не интересует, как и почему за вонючую воду из труб 30 гр, да ещё подняли в карантин, это вообще преступление, а журналисты нам про, что нибудь, лишь бы не о существенном, ( уровень воды в хранилище, это от бога и природы, а цены и тарифы от людей при власти).