29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Головою об кушетку: стоматолог Інна Кравчук на прийомі жорстоко била дітей. ВІДЕО

Головою об кушетку: стоматолог Інна Кравчук на прийомі жорстоко била дітей. ВІДЕО

  • 12 лютого, 2021 21:54
  • 1
У місті Рівне розгорівся скандал через знущання працівниці місцевої стоматологічної клінікі "Голівуд" Інни Кравчук над дітьми. 

Про насильство над маленькими пацієнтами розповіла Вікторія Мамотюк, оприлюднивши відео з камер спостереження, встановлених у кабінеті лікарки.

На них видно, як стоматолог Інна Кравчук разом з помічницею силою утримує переляканого хлопчика, а у відповідь на опір починає бити його головою об крісло.
 

Увага: на відео присутні сцени насильства над дітьми

 


На ще одному відео жінка трясе і душить маленьку дівчинку, погрожуючи їй стоматологічним приладом.

 


«Мама дівчинки з відео була однією з тих, хто захищав публічно лікаря. Вона не знала, що постраждала і її дитина півроку тому. Але коли побачила відео і упізнала на ньому свою дитину, була шокована. Жінка каже, що до останнього не могла повірити своїм очам, адже лікар знала про інвалідність трирічної дівчинки і хворобу серця», — розповіла Мамотюк.

Сама ж Кравчук на фоні цього подякувала своїм критикам за «рекламу».

Інна Кравчук стоматолог Рівне била дітейІнна Кравчук, стоматолог міста Рівне
 

Поліція почала розслідування

Після резонансу з викриттям стоматолога однієї із рівненських клінік, яка знущалася над дітьми-пацієнтами, поліція розпочала розслідування. Із заявами до правоохоронців вже звернулися жительки Рівного та Костополя.

Одна із заявниць, 28-річна рівнянка, повідомила, що після візиту до цього стоматолога вона виявила у восьмирічної доньки гнійну рану губи.

Також до поліції звернулася 36-річна жителька Костополя, яка повідомила, що під час лікування зубів у приватній стоматологічній клініці лікарка нанесла тілесні ушкодження її 5-річній дитині.

Поліція зафіксувала факти неналежного виконання професійних обов'язків та нанесення жінкою-стоматологом умисного легкого тілесного ушкодження дітям та розпочала досудове розслідування.

У рамках кримінальних проваджень призначені судово-медичні експертизи. Слідчі дії тривають.

Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Николай Евдокимов
13 лютого, 2021 11:58:26

Ты, чучело в белом халате, какое ты имеешь право поднимать свои кривые руки на чужих детей? Тебе нужно работать стоматологом в тюрьме, а не в детской поликлинике. Хотя, надеюсь, тюрьму ты скоро посетишь как постоянный гость, на пару лет.