19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Побили і кинули помирати на вулиці: на Житомирщині затримали підозрюваних у вбивстві

Побили і кинули помирати на вулиці: на Житомирщині затримали підозрюваних у вбивстві

  • 11 лютого, 2021 14:03
Уночі 10 лютого на вулиці міста Новоград-Волинський перехожі виявили травмованого чоловіка. Згодом він помер у реанімаційному відділенні лікарні. Поліцейські встановили, що смертельних травм загиблому завдали 30-річний житель м. Коростишів та двоє його товаришів.
 

"До Новоград-Волинського районного відділу поліції надійшло повідомлення з місцевої лікарні про ушпиталення до реанімаційного відділення 37-річного жителя району. Чоловіка після півночі знайшли перехожі на вулиці міста. Медики діагностували у нього черепно-мозкову травму, переломи кісток черепа та стан коми. На жаль, за пів доби чоловік помер", – повідомляє ГУ Нацполіції Житомирської області.


У ході першочергових заходів поліцейські з’ясували, що напередодні загиблий поконфліктував на побутовому ґрунті зі своєю 29-річною дружиною та її знайомим, жителем м. Коростишева. Згодом, пізно увечері, коростишівець з двома товаришами виманили опонента на зустріч, аби з’ясувати стосунки. Вони зненацька накинулись на 37-річного звягельчанина, побили його та втекли.



Оперативники встановили, що участь у бійці брали 30-річний житель м. Коростишева та двоє його знайомих, 23-річний та 36-річний звягельчани.
 

"Усіх трьох затримали. У молодшого з них вилучили пневматичний пістолет, що належав загиблому. Нині вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу", – додали правоохоронці.


Досудове розслідування проводиться за п. 12 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб) КК України. Підозрюваним у вбивстві загрожує позбавлення волі на строк до 15 років або довічне ув’язнення.
Поділитись

Новини по темі: