20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Знімали акумулятори з машин: в Житомирі «на гарячому» спіймали серійних крадіїв

Знімали акумулятори з машин: в Житомирі «на гарячому» спіймали серійних крадіїв

  • 29 січня, 2021 12:58
У Житомирі правоохоронці "на гарячому" затримали крадіїв автомобільних акумуляторів. У поліції говорять, що молодики можуть бути причетні до десятків подібних крадіжок.

"Розслідуючи крадіжки акумуляторів з автомобілів жителів обласного центру, оперативники карного розшуку Житомирського районного управління поліції провели низку заходів для встановлення причетних осіб: опитували місцевих жителів, переглядали записи з камер відеоспостереження, проводили відпрацювання міста тощо. У результаті вночі 28 січня застали на місці вчинення чергової крадіжки двох парубків: вони намагались витягнути з легковика, залишеного у дворі багатоповерхівки, акумуляторну батарею", – повідомили "ЖЖ" в ГУ Нацполіції Житомирської області. 

Під час огляду місця події з’ясувалось, що вони встигли обікрасти ще 4 автомобіля та заховали "здобич" неподалік. Виявлене вилучили, а молодиків доставили до управління поліції для з’ясування всіх обставин.
 

"Затримані – 20-річний житель Радомишльського району та 18-річний житомирянин. Молодший вже був раніше засуджений за незаконне заволодіння транспортним засобом. Нині встановлена їх причетність до кількох крадіжок з автомобілів, однак ми маємо обґрунтовані підозри, що їх було близько двох десятків. Тож нині у рамках досудового розслідування з’ясовуємо всі обставини", – повідомив начальник Житомирського районного управління поліції Сергій Синявський. 


Крадіїв затримали, відповідно до ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) КК України їм загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.
Поділитись

Новини по темі: