25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Житель Житомирщини, ризикуючи життям, врятував з палаючого будинку літню сусідку

Житель Житомирщини, ризикуючи життям, врятував з палаючого будинку літню сусідку

  • 22 січня, 2021 10:13
У місті Малин Житомирської області чоловік врятував 74-річну сусідку, що не могла самостійно вибратися з палаючого будинку. Про це "Журналу Житомира" повідомляє Управління Державної служби України з НС у Житомирській області.
 

"В будинку самотньо проживає 74-річна літня жінка з інвалідністю, яка не може вільно пересуватися. Її доглядає сестра та соціальні служби. На момент пожежі вона лежала на ліжку в кімнаті, на яку і поширився вогонь. Її сусід, побачивши дим, що виходив з оселі та, знаючи про те, що жінка знаходиться всередині, відразу ж кинувся їй на допомогу", – розповіли в ДСНС.


Чоловік повзком добрався до кімнати, де знаходилася жінка, спустив її з ліжка на підлогу та потягнув до виходу. Там вже йому на поміч підбігли й інші сусіди. Разом вони винесли жінку з оселі на свіже повітря, після цього викликали пожежних та медиків. 

Жінка отримала опіки різних ступенів важкості та була госпіталізована до Малинської міської лікарні.

Прибулі на місце події рятувальники оперативно загасили пожежу. Попередня причина займання – порушення правил пожежної безпеки при встановленні та експлуатації пічного опалення. 
Поділитись

Новини по темі: