26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Полісмени за порушення ПДР зупинили мікроавтобус: водій виявився п'яним і переконував, що не їхав в машині. ВІДЕО

Полісмени за порушення ПДР зупинили мікроавтобус: водій виявився п'яним і переконував, що не їхав в машині. ВІДЕО

  • 19 січня, 2021 10:42
У Бердичеві поліцейські зупинили мікроавтобус, який рухався вулицями райцентру з порушенням ПДР. Під час спілкування з його водієм з’ясувалось, що він має ознаки алкогольного сп’яніння. Також чоловік переконував полісменів, що взагалі не їхав у машині.

Про це "Журналу Житомира" розповіли у пресслужбі ГУ Нацполіції Житомирської області.
 

"Автомобіль рухався вулицею Соборною м. Бердичева без освітлення державного номерного знаку. Поліцейські зупинили авто, щоб з’ясувати причину вказаного порушення. Уже через декілька хвилин спілкування з керманичем поліцейські помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння", – інформують правоохоронці.


37-річний чоловік відмовився від освідування на вживання спиртного. У спілкуванні з полісменами водій поводився агресивно та брутально лаявся.

"Окрім того, водій не надав патрульним і документи на право керування транспортним засобом, натомість закрив авто та намагався переконати, що взагалі не їхав на ньому", – зазначають у поліції.

Поліцейські в присутності свідків склали відносно водія адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння), за ст. 126 (Керування транспортним засобом особою без відповідних документів) та ст. 121-6 (Керування водієм транспортним засобом з неосвітленим номерним знаком) КУпАП.

Усі протоколи передані для розгляду до суду.
 
Поділитись

Новини по темі: