29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирі чоловік обікрав ветеранську організацію: виніс нагороди і офісну техніку

У Житомирі чоловік обікрав ветеранську організацію: виніс нагороди і офісну техніку

  • 16 грудня, 2020 13:13
У Житомирі з приміщення ветеранської організації були викрадені комп'ютерна та побутова техніка, а також нагороди з документами. Поліцейські вже за кілька годин встановили та затримали крадія.

"Уранці 15 грудня до Житомирського відділу поліції надійшло повідомлення від керівника міської ветеранської організації про крадіжку з офісного приміщення. На місці події поліцейські з’ясували, що невідомий потрапив до приміщення, підібравши ключ", – розповіли "Журналу Житомира" у поліції області.

З приміщення зникли комп'ютер з комплектуючими, обігрівачі, електричний чайник, інше майно, а також понад 30 медалей та значків з українською символікою, що призначались для членів організації. Також з сусіднього приміщення громадської організації, що розташоване у цій же будівлі, зник багатофункціональний офісний пристрій.

У ході проведених розшуково-слідчих дій оперативники карного розшуку встановили причетність до крадіжок 28-річного жителя Житомирського району. Поліцейські розшукали молодика та затримали.
 

"Як з’ясувалось, частину майна затриманий встиг перепродати жителю обласного центру. Ще частину – відніс у ломбард. Тож слідчі вилучили викрадене та нині триває досудове розслідування за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України", - повідомив т.в.о. начальника Житомирського відділу поліції Сергій Синявський.


Відомо, що чоловік уже був засуджений за вчинення майнових злочинів. Відповідно до чинного законодавства цього разу йому може загрожувати від 3 до 6 років позбавлення волі.

Поділитись

Новини по темі: