29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Без паніки: 20 листопада в Житомирі для перевірки включать тривожні сирени

Без паніки: 20 листопада в Житомирі для перевірки включать тривожні сирени

  • 19 листопада, 2020 10:57
20 листопада у Житомирі буде проведено комплексну перевірку місцевої автоматизованої системи централізованого оповіщення. Про це попереджає Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради.

Завтра з 13:00 по 14:00, працюватимуть всі електросирени, розміщені в різних куточках Житомира. Звук їх означає попереджувальний сигнал: «Увага всім!». Тривога буде навчальною.
 

«Існуюча система централізованого оповіщення надає можливість доводити необхідну інформацію до населення Житомирської міської об’єднаної територіальної громади про загрозу або виникнення надзвичайних ситуацій; інформування про обстановку, яка складається, заходи, що вживаються для запобігання надзвичайним ситуаціям, подолання їх наслідків», – пояснюють у міськраді.


На Житомирщині встановлено більше 100 електросирен, які включені в загальну систему оповіщення, тобто працюють від єдиного центру керування і можуть одночасно оповістити про біду населення як всієї області, так і окремого району чи міста.
Поділитись

Новини по темі: