26 квітня, 2024
Ми в соцмережах

У Житомирі почали ремонт головної каналізаційної станції

  • 10 листопада, 2020 16:10
У Житомирі почали ремонт головної каналізаційної станції, яка знаходиться в експлуатації близько 45 років. На проведення робіт Житомир отримав від Республіки Словенія 2,8 млн євро.

Про це 10 листопада в Facebook розповів міський голова Сергій Сухомлин.
 

"Ця станція забезпечує роботу всіх каналізаційних стоків міста. Ще у 2006-му році, коли я був депутатом міської ради – нам представляли проект її реконструкції. Однак тільки зараз, фактично за 14 років ми змогли почати повномасштабну реконструкцію. Проект є, дозволи також отримані", – повідомив мер Житомира.


За словами директора КП "Житомирводоканал" Андрія Нікітіна, завдяки реконструкції цього об'єкту стане можливе закриття майданчику №1, який на сьогоднішній день знаходиться в межах міста і переміщення всіх потужностей на майданчик №2, в промислову зону.

Найбільш важким завданням для підрядної організації при реконструкції цього об’єкту буде те, що станція має працювати 24 години на добу і 7 днів на тиждень.

Нагадаємо, у Житомирі тривають масштабні роботи з реконструкції каналізаційної системи. Роботи на об'єктах виконує словенська компанія "Esotech".
Поділитись

Новини по темі: