24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • ТВК визнала недійсними вибори на скандальній дільниці в Житомирській області

ТВК визнала недійсними вибори на скандальній дільниці в Житомирській області

  • 3 листопада, 2020 10:34
У Житомирській області на скандальній виборчій дільниці в селі Рудня Іванівська визнали недійсними вибори. Відповідне рішення прийняла Ємільчинська територіальна виборча комісія.

Про це у Facebook повідомив перший заступник голови Житомирської обласної ради, керівник обласного осередку "Радикальної партії Ляшка" Сергій Крамаренко.
 

"Ємільчинська Територіальна виборча комісія, прийняла рішення визнати не дійсними вибори по скандальній виборчій комісії в селі Рудня Іванівська Ємільчинського району. Дякую усім хто боровся за право наших громадян на чесні вибори. Наші найкращі адвокати, колеги з інших партій, безумовно, члени Ємільчинської ТВК, на яких чинився величезний тиск зі сторони фальсифікаторів! Ми усі молодці, і ЗМІ, і громадськість, і пересічні небайдужі громадяни. Однак наша боротьба не закінчена. Тільки коли замовники і виконавці, а також їх покровителі отримають вироки у кримінальній справі - тоді ми зможемо вважати наші права захищеними! Закликаю продовжувати боротьбу!" – написав с соцмережі Крамаренко.





Нагадаємо, на дільниці в Ємільчинському районі була зафіксована рекордна явка - 98% і ознаки фальсифікації голосування. Шість партій звернулися в правоохоронні органи і до міжнародних спостерігачів щодо фальсифікацій на виборчій дільниці №180271 в Ємільчинському районі.
Поділитись

Новини по темі: