19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Житомиряни б'ють на сполох: у багатоквартирному будинку тріскаються стіни і просідає підлога. ФОТО

Житомиряни б'ють на сполох: у багатоквартирному будинку тріскаються стіни і просідає підлога. ФОТО

  • 30 жовтня, 2020 8:25
У Житомирі в триповерховому будинку за адресою БОС 1/304 через пориви труб каналізації та водопроводу пішли тріщини на стінах.

У будинку 63 квартири. В своє помешкання деякі мешканці можуть потрапити лише через вікно, передає "Суспільне".
 

"У мене тріщина пішла над дверима і стіна тримається на дверях, тому в квартиру заходимо через вікно. Біля вікна рвонула труба, тож, думаємо, що причина в трубі. Ми хочемо, щоб розібралися і з'ясували, у чому ж причина", – розповіла житомирянка Олена Матвійчук.




Жителі будинку зібралися, щоб вирішити проблему спільно з представниками Житомирської міськради та керуючої компанії "Домком Житомир".
 

"Лопнула труба у нас на першому поверсі, підмило квартири і жителі почали виїжджати з квартир. Ще досі тріскають стіни – вже на 2 і 3 поверхах. Люди тікають. Треба міняти каналізацію – у нас старі труби і в будь-який час труби у квартирах можуть лопнути і буде так само", – зазначила жителька будинку Оксана Скиба.






Представники "Домкому" та міської ради оглянули будинок. Керівник міського управління комунального господарства Андрій Оніщенко заявив, що з 28 жовтня над вирішенням ситуації почав працювати "Житомирводоканал".
 

"Вони почали працювати вчора (28 жовтня – ред.), але не вдалося усунути проблему через технічні причини. Якщо причина пов'язана з мережами, то треба буде міняти мережі. В цьому будинку 13 квартир приватизовані, решта – належать Міністерству оборони. Якщо ці роботи будуть коштувати умовно 200 тисяч, то ця сума розподіляється на 63 квартири і частково сплачують мешканці – це як варіант", – повідомив Андрій Оніщенко.




ФОТО: Суспільне
Поділитись

Новини по темі: