19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Заїхав на пішохідний міст і вдарив перехожого: у Житомирі судитимуть героя резонансного відео

Заїхав на пішохідний міст і вдарив перехожого: у Житомирі судитимуть героя резонансного відео

  • 27 жовтня, 2020 16:12
  • 1
Поліція скерувала до суду обвинувальний акт відносно 48-річного житомирянина. Йдеться про чоловіка, який наприкінці вересня проїхав на скутері по пішохідному мосту в парку Гагаріна й вдарив перехожого, що зробив йому зауваження.
 

"Під час досудового розслідування встановлено, що події відбувались 22 вересня близько 17:20 у Шодуарівському парку (офіційна назва парк ім. Гагаріна, – ред.). Раптовий конфлікт між двома чоловіками виник після зробленого одним з них зауваження іншому щодо заборони руху на скутері по підвісному пішохідному мосту. Реагуючи на чужі слова, обвинувачений ударив перехожого в обличчя", – повідомляє поліція Житомирської області.


За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ст. 125 Кримінального кодексу України. Особи обох учасників інциденту були встановлені і після проведення усіх необхідних слідчих дій 48-річному житомирянину оголошено обвинувачення у вчиненні правопорушення.

Досудове розслідування проводилось під процесуальним керівництвом Житомирської місцевої прокуратури. Санкція ч. 1 ст. 125 (Легкі тілесні ушкодження) ККУ передбачає покарання у вигляді штрафу, громадських або виправних робіт терміном до року.

Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Sergey
28 жовтня, 2020 20:41:51

Идиот...