20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Технології
  • Автором популярного мему «In Ukraine we dont say» виявилась уродженка Житомирщини

Автором популярного мему «In Ukraine we dont say» виявилась уродженка Житомирщини

  • 7 жовтня, 2020 12:43
У серпні 2020 року в українському сегменті інтернету став популярним мем “In Ukraine we don’t say…”. Кожен мем розповідає про окрему ситуацію, традицію чи образ із життя українців, який обіграють словами “In Ukraine we don’t say “…” we say “…” аnd i think thats beautiful”.

Наприклад: “In Ukraine moms don’t say “Dear if you have nightmares again, maybe we need to see a doctor?” they say “Дурному дурне сниться“ and i think thats beautiful”.



Спочатку меми поширювалися лише на Twitter-сторінці, потім створили й Instagram-акаунт. Станом на 7 жовтня акаунти у соцмережах мають понад 120 000 підписників.

Виявилося, що автором акаунтів і мему “In Ukraine we don’t say” є уродженка Житомирської області Юлія Паренюк. Вона родом з містечка Романів, а наразі проживає у Празі.



Дівчина зізнається, що навіть не підозрювала, що це настільки "зайде" людям. Спочатку робили це радше “по-приколу“. Зараз приблизно 30% мемів – це поради підписників, решта 70% – це просто слова, ситуації, пісні тощо із життя автора.
 
Поділитись

Новини по темі: