19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • На житомирській вулиці в ДТП загинув мотоцикліст: поліція розшукує водія Lexus – учасника аварії

На житомирській вулиці в ДТП загинув мотоцикліст: поліція розшукує водія Lexus – учасника аварії

  • 28 вересня, 2020 10:56
У Житомирі в нічній ДТП загинув мотоцикліст. Дорожньо-транспортна пригода сталася 26 вересня близько 1:30 по вул. Короленка. Як повідомили "Журналу Житомира" у поліції Житомирської області, один з учасників аварії втік.
 

"Попередньо, водій мотоцикла, 25-річний житель м. Житомира, рухаючись вулицею міста, здійснив зіткнення з вантажівкою MAN з причепом, що стояла на узбіччі. У результаті мотоцикліст впав на проїжджу частину дороги, де на нього здійснив наїзд водій автомобіля Lexus RХ та поїхав з місця пригоди у напрямку центру міста", – інформує ГУНП.


У результаті ДТП водій мотоцикла загинув на місці події. Пасажирка двоколісного транспортного засобу, 22-річна житомирянка, отримала травми та була ушпиталена до міської лікарні.

Нині у рамках досудового розслідування поліцейські розшукують водія автомобіля Lexus. Також поліція шукає свідків ДТП.

"Шановні громадяни! Якщо ви були свідками або очевидцями вказаної дорожньо-транспортної пригоди, проїздили повз та маєте записи з відеореєстратора, просимо звернутися до найближчого відділу поліції або зателефонувати за номером (0412) 407-431 (відділ розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП), (0412) 40-74-75, 40-73-04 (Житомирський відділ поліції) чи на спецлінію 102", – зазначає поліція.
Поділитись

Новини по темі: