25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У житомирянина в SPA-центрі вкрали 100 тисяч: злочинця знайшли аж на Миколаївщині

У житомирянина в SPA-центрі вкрали 100 тисяч: злочинця знайшли аж на Миколаївщині

  • 18 вересня, 2020 10:14
У жителя Житомира, поки він відпочивав у SPA-центрі, вкрали з шафки у роздягальні 100 тисяч гривень. Поліція знайшла злочинця аж у Миколаївській області.

"Увечері 14 вересня до Житомирського відділу поліції надійшло повідомлення від 44-річного жителя обласного центру про крадіжку у нього 100 тисяч гривень. При собі він мав значну суму грошей, які необачно залишив у шафці роздягальні. Коли ж повернувся, виявив пошкоджений замок, відчинені дверцята та зникнення майна та коштів. Також з’ясувалось, що з сусідньої шафки зникли речі ще одного відвідувача закладу", – інформує ГУ Нацполіції у Житомирськй області.

Вже за добу оперативники карного розшуку встановили особу чоловіка, ймовірно причетного до крадіжки, та адресу, за якою той проживає у Миколаївській області.
 

"Розшуківці вирушили у відрядження і знайшли фігуранта справи. Зрозумівши, що його викрито, чоловік одразу зізнався у вчиненому, викрадене у нього вилучили", – розповідає начальник Житомирського відділу поліції Сергій Крошко.


За попередньою інформацією, 28-річний чоловік займався тим, що "гастролював" обласними центрами та великими містами України, де працював за однаковою схемою: відвідував басейни, спортивні центри тощо та обкрадав там шафки.
 

"Раніше чоловік не був засуджений, але вірогідно житомирським поліцейським вдалося припинити ланцюжок крадіжок, що ймовірно тягнеться за ним кілька останніх років", – додав Сергій Крошко.


Нині триває подальше досудове розслідування, чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.
Поділитись

Новини по темі: