29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Політика
  • До другого туру виборів мера Житомира пройдуть Сухомлин і Євдокимов – соціологія

До другого туру виборів мера Житомира пройдуть Сухомлин і Євдокимов – соціологія

  • 15 вересня, 2020 9:33
Якби вибори міського голови Житомира відбувалися завтра, то в другий тур разом із діючим мером Сергієм Сухомлином вийшов би представник партії «Слуга Народу» Віктор Євдокимов.

Відповідні дослідження соціологічного опитування 14 вересня презентувала Житомирська обласна організація «Комітету виборців України».
 

«Якщо станом на 4-те вересня беззаперечним лідером був Сухомлин з 40-ка відсотками, то за тиждень ситуація якісно змінилася. Тепер є Сергій Сухомлин і з’явився виразний № 2 – ректор Житомирської Політехніки Віктор Євдокимов, у якого зафіксували ріст рейтингу із умовних 3-х до умовних 9-ти відсотків. Дані інших кандидатів в мери змінилися в межах похибки», – зазначила Ірина Тітова, керівниця дослідницької програми Житомирської обласної організації «Комітету виборців України».


За інформацією КВУ, у Житомирі було зроблено дві хвилі опитування - кожне протягом 3-х днів (з 2-го по 4-те вересня включно і з 9-го по 11-те вересня включно).
 

«Падіння рейтингу Сухомлина відбувається, швидше за все, через його зовнішню реклама, яка відверто суперечить реальному стану речей. Також команда Сухомлина починає «сипатися». Існує інформація про нелади в штабі і що від нього пішов його керівник штабу Руслан Годований. Зростання рейтингу Євдокимова у «Комітеті виборців України» пояснюють двома подіями: перша – 31-го серпня відбувся партійний З’їзд партії «Слуга народу». А потім додався ще й приїзд президента. І це додало Євдокимову додатковий плюс», – пояснює організація «Комітет виборців України».


Рейтинги кандидатів

Поділитись

Новини по темі: