26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • Мінімальна перемога вивела житомирське «Полісся» в наступний раунд Кубку України. ВІДЕО

Мінімальна перемога вивела житомирське «Полісся» в наступний раунд Кубку України. ВІДЕО

  • 31 серпня, 2020 8:31
Житомирський ФК "Полісся" стартував в першому попередньому раунді Кубку України 2020/2021. Житомиряни у смт Макарів зустрічалися з СК "Чайка". Це був перший офіційний матч "Полісся" під керівництвом Сергія Шищенка.

Як повідомляє Sportarena, господарі виставили проти новачків Першої ліги склад, який не особливо відрізнявся від торішнього (нагадаємо, Друга ліга цього року не догравалась – її зупинили достроково, підвищилися в класі рівно ті, хто зимував на прохідних місцях, і житомиряни в їх числі).

А ось "Полісся" заготовило багато сюрпризів, як і очікувалось в матчі-дебюті нового головного тренера. З собою він привів добре знайомого по МФК "Миколаїв" досвідченого плеймейкера Ковальова, хлопців з клубів Прем’єр-ліги, раніше гравших в молодіжній першості.

"Полісся", звичайно, вело гру, ще в першому таймі у гостей було кілька шансів забити. Але в підсумку результат дала комбінація, яку розвинув дебютант Трояновський (відомий в ПФЛ хавбек, грав в Динамо-2, а в минулому сезоні був орендований запорізьким Металургом у краматорського Авангарду). Він дав хорошу передачу з глибини на Даудова, Марат вирвався на ударну позицію праворуч і впевнено переграв воротаря – 0:1.



Спроби "Чайки" відігратися до результату не привели, хоча ті ж Вечурко, Лига, Дарда намагалися загострювати гру. "Полісся" прагматично довело до кінця матч і навіть могло забивати ще, але захисник "Чайки" підстрахував воротаря на лінії. Перемога "Полісся", хоча "Чайка", як і у друголігові часи, чинила гідний опір.

Man of the Match: Марат Даудов (Полісся)

Забив переможний м’яч, що само по собі є цінним, а також постійно перегравав суперників один в один і непогано комбінував з оновленою групою атаки житомирян.
 

Чайка (Петропавлівська Борщагівка) – Полісся (Житомир) – 0:1

Гол: Даудов, 70

Чайка (стартовий склад): Шкарбан, Лещенко, Цебро, Музиченко, Сафіханов, Турчанов ©, Коваленко (Доу, 2Т), Бартошук, Вечурко (Здановський, 2Т), Тименко, Лига (Дарда, 2Т). Запасні: Тумко, Вовк, Ярмак. Головний тренер: Тарас Ільницький.

Полісся (стартовий склад): Маханьков, Бринько, Швець, Прокопчук, Повалій, Чернецький, Понеділок, Галенков (Трояновський, 2Т), Ковальов (Савошко, 2Т), Даудов (Тимошенко, 2Т), Галенко © (Семчук, 2Т). Запасні: Медведєв, Кузнєцов, Власюк. Головний тренер: Сергій Шищенко.
Поділитись

Новини по темі: