26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • 10-річний хлопчик потрапив до реанімації після того, як напився коньяку і пива

10-річний хлопчик потрапив до реанімації після того, як напився коньяку і пива

  • 27 серпня, 2020 16:10
26 серпня у лікарню смт Попільня потрапив 10-річний хлопчик. Згодом з’ясувалось, що йому стало зле після вживання алкоголю у компанії друзів. Про це повідомили у поліції Житомирської встановлено.

Встановлено, що він відпочивав у інших хлопців, яким було по 12 років. В якийсь момент діти занудьгували і вирішили піти у магазин. Там купили коньяк, пиво та цигарки і усе це почали вживати. 
 

"Першому недобре стало наймолодшому з них. Добре, що старші не розгубились і відразу потягли його до лікарні", - розповіла начальник відділу ювенальної превенції Управління превентивної діяльності ГУНП Наталія Гончарук.


Хлопець на момент його транспортування до лікарні перебував уже без свідомості. Відтак його відразу доставили в реанімаційне відділення, де діагностували інтоксикацію організму. Медики надали дитині необхідну допомоги і наразі з ним усе гаразд.

Поліцейські провели відповідні бесіди з батьками та хлопчаками. Також неприємна розмова очікувала і працівників та власників магазину, де дітям продали алкоголь і сигарети. 

Відносно продавчині оформлені відповідні матеріали за ст. 156 (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Також ініційовано питання позбавлення торговельного закладу ліцензії на продаж цієї групи товарів.
Поділитись

Новини по темі: