24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • 76-річна житомирянка «виграла» в акції і віддала шахраям 10 000 гривень

76-річна житомирянка «виграла» в акції і віддала шахраям 10 000 гривень

  • 13 серпня, 2020 13:57
У Житомирі пенсіонерка повірила в "виграш" в акції і віддала шахраям свої заощадження. Про випадок шахрайства повідомила поліція Житомирської області.

За словами 76-річної житомирянки, до неї на вулиці підійшов молодий чоловік. Сказав, що вона перемогла в акції від супермаркету.

Коли вони розмовляли, підійшла ще одна підставна "переможниця". Разом їм вдалося переконати жертву, що для отримання виграшу потрібно підтвердити свою платоспроможність. Мовляв, гроші може отримати тільки активний покупець. В результаті довірлива пенсіонерка вдома віддала шахраям мало не всі свої заощадження - 10 тис. грн.

Організатор "акції" на очах у бабусі поклав в конверт її гроші і додав туди "призову" суму в іноземній валюті. Зловмисники нібито вручили господині виграш і зникли. Як виявилося, спритні шахраї встигли підмінити конверт. Коли жінка відкрила його, всередині був порізаний на шматочки папір.

Правоохоронці шукають осіб, причетних до обману і крадіжки. Громадян просять не вірити організаторам акцій, в яких вони не брали участь.
Поділитись

Новини по темі: