28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У житомирській багатоповерхівці відключили ліфт. Мешканці говорять, що це помста директора «ВЖРЕП»

У житомирській багатоповерхівці відключили ліфт. Мешканці говорять, що це помста директора «ВЖРЕП»

  • 12 серпня, 2020 13:08
12 серпня до міської ради прийшли обурені житомиряни зі скаргами на директора КП "ВЖРЕП" №8 Світлану Півоварову. За словами містян, в їх будинку по вулиці Київській, 53 відключили ліфт. А все через те, що мешканці вирішили створити ОСББ.  

Про інцидент в соцмережі написала житомирянка Олена Кучерук.
 

"Комунальна мафія в обличчі Світлани Пивоварової "взяла в заручники" мешканців новоствореного ОСББ. Люди по Київській, 53 самоорганізовалися і створили ОСББ. Але в день, коли про це дізналася управляюча компанія ПП "ВЖРЕП №8" відімкнули всі ліфти. Людина з інвалідністю, яка до відключення спустилася у двір, піднятися в квартиру вже не змогла. Довелося піднімати всім двором на руках. Мамочки з візочками, літні люди, всі мешканці просто в шоці", – повідомила Олена Кучерук.


За інформацією Times.zt, обуреним житомирянам вдалося зустрітися з міським головою.
 

"Ми вирішили звернутися до Сергія Івановича, щоб він вирішив це питання на міському рівні, бо інших методів боротьби у нас немає. Він запросив сьогодні на 12 годину майбутнього голову ОСББ нашого будинку та ліфтову компанію, щоб вирішити це питання компромісом. Зокрема, запропонували сьогодні увімкнути ліфт, ОСББ має підписати договір з ліфтовою компанією, але це буде досить проблематично, бо за серпень ми сплачуємо ще КП ВЖРЕП, ОСББ ще не отримує коштів на свій рахунок. Побачимо, що там буде", – розповіла власниця квартири в будинку на Київській, 53.


Вирішувати це питання міський голова вирішив без сторонніх та без ЗМІ.





ФОТО: Times.zt
Поділитись

Новини по темі: