29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • Випускник Житомирського військового інституту виборов медаль у онлайн-змаганнях з бігу

Випускник Житомирського військового інституту виборов медаль у онлайн-змаганнях з бігу

  • 11 серпня, 2020 16:59
Учасник національної збірної України «Ігор нескорених» Максим Єрмохін виборов срібну медаль у онлайн-змаганнях з бігу Virtual 1km Running competition.

З часом 3 хвилини 19 секунд він здобув почесне ІІ місце в категорії ІТ1.

Варто додати, що Максим Єрмохін – випускник Житомирського військового інституту. У 2018 році під час виконання завдання на передовій у Донецькій області чоловік втратив ногу.

Спортом Максим вирішив займатися буквально одразу ж після поранення. Згодом він потрапив до складу Національної збірної України «Ігор Нескорених». У змаганнях беруть участь ветерани та чинні військовослужбовці, які отримали поранення, були травмовані або захворіли, виконуючи свої службові обов’язки в зоні бойових дій.



Онлайн забіг – змагання з бігу, але відбувається віддалено і може бути одночасно у різних куточках України. Коли в класичних змаганнях це визначений час, дата й місце старту та фінішу, то в онлайн усе простіше. Маршрут обирає бігун самостійно. Найважливіше пробігти дистанцію, на яку зареєструвався спортсмен та надіслати підтвердження пробіжки організаторам.

Поділитись

Новини по темі: