19 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • У Житомирі чоловік провалився під підлогу тролейбуса і травмував ногу. ФОТО

У Житомирі чоловік провалився під підлогу тролейбуса і травмував ногу. ФОТО

  • 31 липня, 2020 14:10
  • 1
У Житомирі пенсіонер провалився крізь підлогу тролейбуса і травмувався. Інцидент трапився 30 липня у тролейбусі, що рухався за маршрутом №2. 

"Володимир Миколайович зайшов у тролейбус на зупинці Старий Бульвар та провалився крізь підлогу у задній частині салону. Постраждалий просив пасажирів про допомогу, але жоден з пасажирів не погодився залишитись на місці події чи надати свій номер телефону", – повідомляє видання "Субота".

Швидку допомогу та поліцію постраждалому довелося викликати самостійно. Внаслідок падіння чоловік травмував праву ногу та був доставлений до травмпункту.
 

"Кондуктор та водій мені сказали, що дві години тому цей тролейбус випустили на маршрут після технічного обслуговування", - розповів пенсіонер журналістові.


За інформацією видання, трамвайно-тролейбусне управління досі не виходило на зв’язок із постраждалим. Чоловік заявив, що обов’язково буде звертатись до суду та вимагати компенсацію від ТТУ. 





ФОТО: "Субота"
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Оксана
3 серпня, 2020 12:56:30

Зато тарифи не можуть скласти на проїзд... Пенсіонери як будуть отримувати такі пенсії як Житомирська мерія зарплати, то тоді можна вводить їм плату за проїзд у цих коритах