29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Житомирський активіст Коцюбко побив у своєму кафе двох поліцейських

Житомирський активіст Коцюбко побив у своєму кафе двох поліцейських

  • 28 липня, 2020 13:01
У Житомирі 27 липня близько 3-ї години ночі місцевий активіст Олександр Коцюбко побив двох патрульних. Інцидент стався на Мальованці у кафе «Вишневий сад», яке й належить Коцюбку.

Про це повідомляє сайт Житомир інфо з посиланням на власні джерела. Зранку 28 липня інформацію підтвердили у поліції.
 

«27 липня близько 2:30 в одному з кафе міста Житомира виник конфлікт. Під час несення служби по забезпеченню громадського порядку та реагуючи на виклик про порушення тиші патрульні прибули до одного з кафе обласного центру, один з відвідувачів закладу відмовився виконувати законні вимоги поліцейських та вчинив непокору. В результаті двоє поліцейських отримали тілесні ушкодження, їм була надана медична допомога без госпіталізації. Постраждалі патрульні – лейтенанти поліції, чоловік і жінка», - повідомила в коментарі речниця ГУНП Алла Ващенко.


Вона також зазначила, що станом на ранок 28 липня немає інформації, чи затриманий нападник на патрульних.

Подію прокоментували також в управлінні патрульної поліції Житомирської області.
 

«Інспекторам патрульної поліції надійшло повідомлення, що розважальний заклад працює з порушенням правил карантину. Патрульні прибули на місце виклику. Під час оформлення відповідних адміністративних матеріалів у інспекторів поліції виник конфлікт з громадянином, під час якого поліцейські отримали тілесні ушкодження. На місце події були викликані працівники слідчо-оперативної групи, які відповідно зафіксували цей факт», – повідомив пресофіцер патрульної поліції Житомирської області Ігор Іванюк.


Він уточнив, що патрульні поліцейські отримали легкі тілесні ушкодження.
Поділитись

Новини по темі: