28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • ОДА обрала підрядника, що продовжить ремонт Великої Бердичівської

ОДА обрала підрядника, що продовжить ремонт Великої Бердичівської

  • 27 липня, 2020 14:22
Департамент регіонального розвитку Житомирської обласної державної адміністрації провів тендер на капітальний ремонт дорожнього покриття вул. Велика Бердичівська.

Мова йде про ділянку від вул. Довженка до перехрестя вул. Льва Толстого та вул. Жуйка, передає Житомир інфо.

Участь у торгах взяли дві фірми: ТОВ «Міттел» з пропозицію у 22 млн 644 тис. 64 грн 62 коп. та ТОВ «Блан-Дор» з пропозицію у 22 млн 954 тис. 388 грн 9 коп.



У документації ТОВ «Міттел» тендерний комітет знайшов невідповідності. Замовник опублікував вимогу про усунення порушень, зокрема надати належним чином завірені копії (в деяких випадках нотаріально) актів приймання-передачі майна (спецтехніки, автомобілів) по договору оренди спецтехніки без екіпажу (водія) від 01.03.2019 року та по договору оренди автомобілів від 26.03.2020 року, надати належні копії технічних паспортів на автотранспорт, механізми. Порушення ТОВ «Міттел» мало усунути до 23 липня.

Вже 24 липня департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА опублікував намір підписати договір з ТОВ «Міттел».



Роботи мають бути виконані до 31 грудня 2020 року. Джерело фінансування – місцевий бюджет.

ТОВ «Міттел» (до 2 квітня 2020 року фірма називалась ТОВ “БК “ЕСЮ Україна”) зареєстроване в Києві по вулиці Юрія Іллєнка, 83-д. Спеціалізується фірма на будівництві житлових і нежитлових будівель, статутний капітал – 1 тис. грн. Власником фірми є Вахнін Євген Миколайович.

Нагадаємо, раніше тендер на ремонт Великої Бердичівської двічі вигравало ПП «Автомагістраль».
Поділитись

Новини по темі: