20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • У Житомирі водій скоїв ДТП і втік: автомобіль розшукали на околиці міста

У Житомирі водій скоїв ДТП і втік: автомобіль розшукали на околиці міста

  • 24 липня, 2020 16:10
23 липня у Житомирі на вулиці Покровській зіткнулися дві автівки. Один з учасників ДТП залишив місце події. Розшукували втікача інспектори роти ТОР.

Як повідомили "Журналу Житомира" у патрульній поліція, аварія сталася близько 16-ї години, а з місця ДТП втік водій на автомобілі Ford.
 

"За допомогою бази даних Національної поліції, ТОРівці встановили місце проживання власника транспортного засобу, що міг бути причетним до дорожньо-транспортної пригоди", – говорять у поліції.


Коли ж інспектори роти ТОР прибули за місцем проживання власника автомобіля, чоловік підтвердив, що він був за кермом авто та скоїв ДТП. Також він розповів, що автомобіль сховав у знайомого.



Автомобіль Ford з відповідними пошкодженнями та відсутнім дзеркалом заднього виду інспектори роти ТОР виявили у гаражі, у Гомельському провулку.

Кодекс про адміністративні правопорушення передбачає адміністративну відповідальність за залишення місця ДТП. При залишенні місця ДТП за певних обставин може настати й кримінальна відповідальність. Такий наслідок може мати місце при ДТП з потерпілими. Крім відповідальності згідно з ст. 286 Кримінального кодексу, водій, який залишив місце ДТП, може притягатися до кримінальної відповідальності за залишення без допомоги особи, яка перебуває в небезпечному для життя стані.
Поділитись

Новини по темі: