25 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Братовбивство на Житомирщині: молодший брат зарізав старшого

  • 24 липня, 2020 11:59
У Бердичеві поліцейські затримали чоловіка, якого підозрюють у вбивстві його брата. Підозрюваного доставили до Бердичівського відділу поліції, де з ним працюють слідчі.

"Зранку 24 липня до поліції надійшло повідомлення про виявлення на одній з вулиць Бердичева тіла чоловіка. Чоловіка знайшла 76-річна пенсіонерка, яка впізнала у загиблому свого 49-річного сусіда", – повідомляє поліція Житомирської області.

Під час огляду експерти на тілі чоловіка виявили колото-різану рану грудної клітини. Наявні у нього тілесні ушкодження вказували на ймовірність насильницької смерті.
 

"Під час з’ясування усіх обставин події поліцейські перевірили місце проживання загиблого і з'ясували, що той мешкав разом зі своїм 44-річним братом. Звечора між ними виник черговий конфлікт через давні неприязні відносини, в результаті чого менший з братів завдав старшому поранення. Однак далеко відійти чоловік уже не зміг", – додали у поліції.


За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 115 (Вбивство) Кримінального кодексу України. Триває встановлення усіх обставин діяння. 
Поділитись

Новини по темі: