26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • Ринки, магазини і кафе Житомирської області продовжують перевіряти на дотримання карантину

Ринки, магазини і кафе Житомирської області продовжують перевіряти на дотримання карантину

  • 15 липня, 2020 9:10
У Житомирській області продовжуються перевірки суб’єктів господарювання щодо дотримання правил карантину. Минулого тижня спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби провели декілька сотень перевірок.

За інформацією ОДА, вони охопили 364 об’єкти продовольчої торгівлі, 133 заклади торгівлі непродовольчою групою товарів, 134 об’єкти громадського харчування, 19 перукарень (салонів краси).
 

"У ході рейдових перевірок виявили порушення вимог протиепідемічного режиму на 189 об’єктах нагляду, у результаті чого складено 136 протоколів про адміністративні правопорушення, надано 93 приписи з пропозиціями про усунення порушень, надіслано 29 інформаційних листів до органів місцевої влади", – повідомляє Держпродспоживслужба.






За результатами виявлених порушень відповідальним особам винесено 135 постанов про накладення штрафів.

Крім того, спеціалісти Держпродспоживслужби минулого тижня також здійснювали перевірки пунктів тестування в навчальних закладах області. За результатами перевірок встановлено, що всі пункти тестувань готові до проведення сесій зовнішнього незалежного тестування на безпечному та належному рівні. Робота у даному напрямку триває.



Як повідомляв «Журнал Житомира», протиепідемічна комісія нагрянула з перевіркою в житомирський ТРЦ «Глобал UA».
Поділитись

Новини по темі: