29 березня, 2024
Ми в соцмережах

Поляки за 22 мільйони відремонтують міст у Житомирській області

  • 14 липня, 2020 8:38
Польська компанія SP. Z O.O. Mast-Bud виграла тендер і проведе у Житомирській області капітальний ремонт мосту через річку Тетерів. Мова йде про міст на автодорозі місцевого значення Коростишів – Київ-Чоп через села Козіївку, Городське та Новогородське.

Інформація про укладений договір 10 липня опублікована на ресурсі ProZorro.

Як повідомляє сайт Житомир інфо, тендер був оголошений навесні 2020. Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА планував закупити послуги за 22 млн 969,8 тис. грн. 

В аукціоні, який відбувся 3 червня, взяли участь двоє учасників: ТОВ «Будівельна компанія «Будальянс Груп» (м. Київ) з пропозицією 22 млн 967,2 тис. грн та SP. Z O.O. Mast-Bud (м. Бидгощ, Республіка Польща) з пропозицією у 22 млн 740 тис. грн. Тендерний комітет визнав польську компанію переможцем торгів.

За даними ресурсу clarity-project.info, SP. Z O.O. Mast-Bud – суб’єкт середнього підприємництва, зареєстрований в Республіці Польща. Дана фірма у травні 2020 виграла тендер Служби автодоріг в Житомирській області на капітальний ремонт мосту через річку Случ на автодорозі Васьковичі – Шепетівка за 40,5 млн грн.
Поділитись

Новини по темі: