27 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Водоканал нагадує про відключення і закликає житомирян завчасно зробити запас води

Водоканал нагадує про відключення і закликає житомирян завчасно зробити запас води

  • 3 липня, 2020 10:57
4-5 липня на водопровідній насосній станції Житомира проведуть комплексну модернізацію, встановивши на нове обладнання. Для проведення цих робіт буде призупинено водопостачання міста: з 4 липня 00:01 до 5 липня 12:00.

Про це нагадує комунальне підприємство "Житомирводоканал".
 

"Просимо із розумінням поставитися до ситуації: ми продовжуємо реконструкцію водопровідних очисних споруд, що дозволить нам попрощатися з радянським устаткуванням та технологіями, замінивши їх на сучасне обладнання та європейські технології. Технічний та будівельний стан павільйонів незадовільний. Необхідність їх реконструкції та технічного переоснащення пояснюється фізичною зношеністю об’єктів", – зазначає КП.


Житомирянам радять зробити запас води на дві доби, а мешканців верхніх поверхів закликають не чекати вечора, а набрати воду заздалегідь

"Ввечері унаслідок того, що саме у цей час доби усі мешканці будинку одночасно розпочинають наповнювати ємності водою, тиск її подачі знизиться", – пояснює водоканал.

До закладів соціальної сфери буде здійснено підвіз води.

Як повідомляв "Журнал Житомира", напередодні відключення води міський голова Житомира закликав житомирян набратися терпіння.
Поділитись

Новини по темі: