29 березня, 2024
Ми в соцмережах

За тиждень в кафе та магазинах Житомирщини виявили майже 200 порушень карантину. ВІДЕО

  • 30 червня, 2020 14:50
  • 2
З 20 червня в Житомирській області було посилено заходи із запобігання поширенню коронавірусної інфекції. За цей період поліцією виявлено майже дві сотні порушень та складено відповідні адміністративні матеріали.

Як повідомили "Журналу Житомира" у поліції, рейди проводили по магазинах і торгівельних комплексах, а також закладах громадського харчування.
 

"Поліцейські звертають увагу на наявність у працівників засобів індивідуального захисту та дезінфікуючих розчинів, постійне їх використання у ході роботи, а також кількість відвідувачів, дотримання ними безпечної дистанції та інших, встановлених у зв’язку з карантином, правил", – інформує ГУ Нацполіції Житомирської області.


З 20 червня поліцейські виявили 183 порушення встановлених обмежень щодо запобігання поширенню коронавірусу. У переважній більшості матеріали за ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення були складені відносно продавців та покупців торгівельних закладів, а у 10 випадках – стосовно їх керівників.

Нагадаємо, раніше дотримання карантину перевірили в гіпермаркетах і університетах Житомира.
 
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Николай Сакун
1 липня, 2020 11:13:43

Это они еще в Киеве не были ))) у нас тут поголовное нарушение карантина. В маршрутках без масок, в кафе без масок. Я уже не говорю о том что на озерах творится ((((

dssd sdbsdb
1 липня, 2020 15:42:19

СЕКС Знакомства: Бесплатно, Анонимно, без Шлюх и содержанок, все фотки реальные, а девки Безотказные. Вот сайт]--- https://urlik.ru/hotdev