29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У Житомирі гіпермаркети і університети перевірили на дотримання карантину. ФОТО

У Житомирі гіпермаркети і університети перевірили на дотримання карантину. ФОТО

  • 26 червня, 2020 8:41
У Житомирській міській ОТГ проходять планові та позапланові перевірки дотримання санітарного законодавства суб’єктами господарювання різних форм власності.

Зокрема, 25 червня, перевірці підлягали гіпермаркети Житомира: "Метро" та "Ашан".
 

"Рекомендації, надані в Постанові, в основному дотримані. Об’єкти торгівлі забезпечені всім необхідним для виконання протиепідемічних норм. Адміністрація закладів забезпечила працівників засобами індивідуального захисту та деззасобами.  Здійснюється дезінфекція поверхонь, обладнання, візочків тощо. Проводиться централізований збір використаних  засобів індивідуального захисту для утилізації. Забезпечено контроль за дотриманням правил суспільної безпеки …", - повідомляють члени комісії про результати сьогоднішнього обстеження.


Також, за інформацією міської ради, 23 червня напередодні проведення ЗНО відбувся комісійний виїзд в ЖДУ ім. Івана Франка та в Державний університет "Житомирська політехніка".
 

"Пункти на даних об’єктах підготовлені задовільно. В наявності достатня кількість масок, деззасобів, антисептиків. Аудиторії підготовлені з вимогами дотримання соціальних дистанцій між учасниками ЗНО", - повідомляють про результати перевірки фахівці Держпродспоживслужби.


Як повідомляв "Журнал Житомира", до 31 липня на території Житомира та міської ОТГ запровадили посилення протиепідемічних заходів. Разом з тим, з 26 червня у Житомирі закладам громадського харчування дозволили відновити повноцінну роботу.











































Поділитись

Новини по темі: